vildspor
Pris: 68,- DKK
E-BOG
Pris: 49,95 DKK
 

Vildspor

Af Martin Bavngaard, Karin Hede

Manden, der kalder sig Frede Asmussen, har lagt en plan. Han ønsker at score kassen og planen indebærer, at han må skille sig af med sin rige kone. Som instrument og potentiel hitman finder han en ung forkommen fyr på et kørekursus for kørekortsfradømte. Men det går ikke helt som planlagt. Knægtens nerver svigter, og han vælger, da han ser ofret med en hund i snor, at undvige (kontrakten sagde ikke noget om nogen hund).

I stedet torpederer han en modkørende bil, hvor halvdelen af en familie bliver dræbt. Leif, som den unge mand hedder, kommer for retten og bliver idømt seks måneders fængsel for uforsvarlig kørsel. Leif er hårdt presset på økonomien, så han beslutter sig for at prøver at afpresse Asmussen, fordi han jo har en medskyld. Leif truer med at gå til politiet og Asmussen ser ingen anden udvej end at tage livet af Leif. Det første drab fører til det næste, for flere er kommet på tværs af Asmussen og hans forsøg på at bevare hemmeligheden. Men hvem er Asmussen egentlig?

Sideløbende med fortællingen om Leif og Asmussen følger man Sofie, hvis mor og søster blev dræbt ved trafikulykken, som ender med at befinde sig i midtpunktet af sagens opklaring.

Vi er i Randers, og sagernes opklaring er overladt til vicekriminalkommissær Marianne Iversen og hendes team. Efter sin fiasko i Thisted er hun ´flyttet´ til Randers. Hendes jagt på morderen ender imidlertid det sted, hun mindst af alt havde ventet.

Vildspor er en flerdimentionel krimi, der viser mange sider af politiets arbejde og samtidig fokuserer på pressens rolle i lokalsamfundet. Bogen er andet bind om Marianne Iversen.

Martin Bavngaard og Karin Hede er begge journalister og har tidligere skrevet krimien Bunker sammen, der udkom i 2009, hvori man for første gang bliver introduceret for Marianne Iversen. Martin Bavngaard har desuden et selvstændigt forfatterskab ved siden af denne krimiserie.

Bøger af samme forfatter:

 

 
© 2019 Forlaget Hovedland | Egholmvej 5A | 8883 Gjern | Danmark | Tlf: +45 86 27 65 00 | mail@hovedland.dk