stabilt_blodsukker
Pris: 189,95 DKK
Ikke i handel p.t.
 

Stabilt blodsukker

Af Siff Holst

Stabilt blodsukker - Overskud i hverdagen giver dig viden og redskaber, så du kan hjælpe dig selv til et sundere liv med energi, klarhed og overskud


For at få et sundere liv er der tre vigtige elementer: Kost tanker og bevægelse, som bliver beskrevet i bogens tre dele. 

Del 1 forklarer, hvad kroppen bruger blodsukkeret til, hvilke værdier der er normale, og hvad der henholdsvis fremmer eller hæmmer et stabilt blodsukker.

Del 2 fortæller om teorien bag kostens indvirkning på kroppen, om vitaminer og mineraler og om tanker og bevægelse. I denne del er der også utraditionelle, men samtidig enkle, lækre retter, der understøtter et stabilt blodsukker. 

Del 3 indeholder en modulopbygget handlingsplan, hvor det er muligt at følge en af tre forskellige modul og derved opnå stabilt blodsukker. 

Siff Holst
er cand.scient med idræt som hovedfag og biologi og dans som bifag. Hun har været gymnasielærer i en årrække, men i 2008 startede hun sin egen kursus- og fordragsvirksomhed Glædens vitaminer, med stabilisering af blodsukkeret som omdrejningspunkt.

 

 
© 2019 Forlaget Hovedland | Egholmvej 5A | 8883 Gjern | Danmark | Tlf: +45 86 27 65 00 | mail@hovedland.dk