skinsygens_tid
Pris: 269,95 DKK
E-BOG
Pris: 169,95 DKK
 

Skinsygens tid

Af James Lee Burke

James Lee Burke har skrevet en kærlighedsroman om tiden under Korea-krigen og den kolde krig. En roman, der kunne give forfatterskabet nye læsere.

På overfladen er livet i Houston, Texas, som det plejer, med drive-in restauranter, dollargrin, jukeboxe der spiller og teenagere i færd med at opdage deres seksualitet. Men under den glitrende overflade af kommerciel normalitet er samfundet her få år efter 2. Verdenskrig på vej ind i en kold krig, en klassekamp med fagbevægelsen, mod de røde og mod alt, som ikke rimer på big business.

Med denne kulisse som baggrund erindrer James Lee Burke 60 år efter, hvordan Aaron Holland Broussard oplevede den første store kærlighed … hvorefter en verden fuld af vold åbenbarer sig for ham.

Sagen er, at han har fået øje på den smukke Valerie Epstein i selskab med en boyfriend på en restaurant i Galvestone. De skændes, og han ydmyger hende. Aaron blander sig. Det skulle han nok ikke ha’ gjort, for boy-frienden tilhører en af Texas’ rigeste familier, og nu oplever Aaron, hvilken magt mafiaen har.

Aaron indser, at han er nødt til, heroisk, at mobilisere mod for at bevare sin selvrespekt, ligesom hans far havde gjort det, som soldat i den store krig i Europa.    

Bøger af samme forfatter:

 

 
© 2019 Forlaget Hovedland | Egholmvej 5A | 8883 Gjern | Danmark | Tlf: +45 86 27 65 00 | mail@hovedland.dk