naar_diagnosen_er_brystkraeft
Pris: 299,95 DKK
 

Når diagnosen er brystkræft

Af Inge Kellermann

I Danmark lever mere end 62.000 kvinder med en brystkræftdiagnose. Langt de fleste supplerer lægernes behandling med forskellige former for såkaldte alternative behandlingemetoder. Og endnu flere efterspørger alternative eller supplerende behandlingsformer.
Inge Kellermann bog er en skatkiste af evidensbaserede muligheder for selv at bidrage til et godt udfald af sygdommen. Det gælder, både hvad enten man lige har fået diagnosen og gerne vil styrke kroppen forud for kræftbehandlingerne, ønsker at optimere sundhedsvæsenets behandlinger eller afhjælpe nogle af de bivirkninger, der er forbundet med kræftbehandlingerne

Udgifterne til kræftmedicin i sygehusvæsenet er steget fra 400 millioner i 2000 til 4 milliarder i 2010, men på trods af aggressiv behandling med masser af nye lægemidler har der kun været en begrænset effekt på overlevelsen gennem mange år.
   Der er derfor al mulig grund til at forholde sig kritisk til vores sundhedsvæsen og dets moderne ortodoksi. Og der er al mulig grund til at supplere lægernes behandling med effektive og ugiftige hjælpemidler for at forbedre prognose og livskvalitet for de mange patienter og deres familier, som er berørt af sygdommen.

Inge Kellermanns bog er en selvhjælpsbog for brystkræftpatienter. Meget videnskabeligt opbygget og med 1800 noter, som er at finde på en selvstændig hjemmeside med bogens titel.

Bøger af samme forfatter:

 

 
© 2019 Forlaget Hovedland | Egholmvej 5A | 8883 Gjern | Danmark | Tlf: +45 86 27 65 00 | mail@hovedland.dk