enhjoeringens_befrielse
Pris: 249,95 DKK
E-BOG
Pris: 199,95 DKK
 

Enhjøringens befrielse

Af Jacob Jonia

 

Enhjørningens befrielse er et moderne eventyr om, at man ikke behøver at skamme sig, bare fordi man er født med et horn i panden. Men det er også en eventyrlig fortælling om, hvorledes den moderne mand omsider bli’r mand igen!

Ja, bogen er vel en slags opskrift herpå!


Johan er fyrre plus og fraskilt, men bor sammen med sin eks, der er kønsforsker. Da faren dør – Jeg skal lige hvile mig lidt, er hans sidste ord, og romanens første – får Johan overdraget ansvaret for sin psykisk ustabile mor. Men hans søster, sygeplejersken, synes i samarbejde med ”hans” to andre kvinder helt at have styr på ham.

Men alting hænder anderledes. På Rosenborg Slot, hvor han er omviser, møder han den farverige, svenske linedanserinde, Veronika Larsson, der synes, Johans horn i panden faktisk er helt ok.

Veronika mener også at kunne gøre krav på den danske krone. Johan må love hende at undersøge sagen til bunds. Og eventyret fortsætter bl.a. med Veronikas tv-transmitterede forsøg på at gå på line fra Danmark til Skåne og med Johans trængsler med at besejre sit livs drager og vinde prinsessen, der viser sig at holde til i et mini-cirkus, der er strandet i Hundige. 


Romanen er Jonias første i femten år, hvor han har virket som oversætter. Den første af treplanlagte romaner om livet i landene omkring Østersøen. Jacob Jonia bor i Vilnius, Litauen.

Bøger af samme forfatter:

 

 
© 2019 Forlaget Hovedland | Egholmvej 5A | 8883 Gjern | Danmark | Tlf: +45 86 27 65 00 | mail@hovedland.dk