Den rige mus og den fattige elefant
Den_rige_mus_og_den_fattige_elefant
 
Pris: 20,- DKK
Ikke i handel p.t.
 
 

Den rige mus og den fattige elefant

Af Steen Folke og Jesper Heldgaard (red)

I 2005 sluttede en epoke: Efter 45 år med dansk udviklingsbistand til Indien er bistanden i dag bragt til ophør efter ønske fra Indien. Da bistanden startede var Indien en ung og meget fattig nation. På blot et halvt århundrede er landet forvandlet, så det i dag fremstår som en global stormagt med ambition om at indtage en fast plads i FN´s sikkerhedsråd ...

Historien om den danske bistand til Indien har aldrig været fortalt før, men nu hvor bistanden indstilles, har bogens redaktører Steen Folke og Jesper Heldgaard og to af bogens forfattere været på rundrejser med henblik på at formidle det overblik og skrive det eftermæle over 45 års bistand, som nu foreligger i bogen Den rige mus og den fattige elefant.

Bogen rummer beskrivelser af en lang række meget forskellige udviklingsprojekter: Fra bistand til landbruget, herunder Mysore-projektet og en støtte til kvinder i landbruget over sundhedsprojekter, herunder drikkevandsprojekter, til uddannelsesorienterede projekter, fra drejebænk til CAD/CAM-teknologi.

Bogen formidler viden og begejstring gennem flotte foto-illustrationer og mange forskellige indlæg, der rummer en række ganske forskellige holdninger til emnet. Den rige mus og den fattige elefant er et pejlemærke, når retningslinjer for fremtidig udviklingsbistand skal planlægges.

Indkøbskurv
Kurven er tom
 
Følg os på Facebook
Nyhedsbrev
 
 

 

 
© 2011 Forlaget Hovedland | Egholmvej 5A | 8883 Gjern | Danmark | Tlf: +45 86 27 65 00 | mail@hovedland.dk