daggry
Pris: 249,95 DKK
E-BOG
Pris: 149,95 DKK
 

Daggry

Jørgen Jørgensen har fundet og samlet en række af Martin A. Hansens helt eller næsten ukendte tekster og aldrig genoptrykte essays, om eksistens og livsanskuelse. Martin A. Hansens forfatterskab har i årtier ligget underdrejet for tidsånden. Kulturoptimismen, hvor mennesket synes at være sin egen skaber, var ikke det grundlag, Martin A. Hansen skrev på. Derfor – blandt andet – blev han lagt i depot, men i dag hvor de humanistiske og kulturliberale anskuelser ikke længere rækker hverken til at levere kunst – velfærd eller godt vejr, venter Martin A. Hansens forfatterskab på at blive genlæst og genopdaget.   


Det har Jørgen Jørgensen, der sidste år stod bag udgivelsen For Folkets Frihed, sat sig for. Jørgen Jørgensen har fundet teksterne frem af ubemærketheden og har skrevet de mest omfattende realkommentarer, der overhovedet er skrevet til en række af forfatterskabets centrale tekster. 
I modsætning til den historieløse nutid er Martin A. Hansen optaget af traditionen,  af folket og folkeligheden, optaget af at finde holdepunkter til brug i kampen mod moderne fortrængning og disruption.

 

 
© 2019 Forlaget Hovedland | Egholmvej 5A | 8883 Gjern | Danmark | Tlf: +45 86 27 65 00 | mail@hovedland.dk