Swan Peak
swan_peak
 
Pris: 289,- DKK
Ikke i handel p.t.
 
 

Swan Peak

Af James Lee Burke

I denne bog i serien om kriminalbetjent Robicheaux tager handlingen sit udgangspunkt i det landlige Montanas uberørte vildmark. Robicheaux, hans kone og hans makker Clete Purcell tager på et roadtrip helt op til en gammel vens ranch i Montana i håb om at kunne få skabt en distance til Louisiana, som blev ødelagt af orkanen Katrina. Men da to unge studerende findes brutalt myrdet i bakkerne tæt på, hvor de opholder sig, beder den lokale sherif Robicheaux om hjælp.

Snart bliver Robicheaux og Purchell fanget ind af et farligt mysterium. Ingredienserne er klassisk James Lee Burke: En rig brutal oliematador, hans vanskabte bror og hans smukke kone, en desperat fange på flugt og en sadistisk fængselsbetjent med intet at tabe.

Samtidig kæmper Robicheaux´s makker Clete med et spøgelse fra fortiden – Sally Dio, en mafiaboss han dræbte mange år tidligere. Eller gjorde han?
Swan Peak er af de amerikanske anmeldere blevet vurderet som Burkes nok bedst komponerede og velstrukturerede bog. Hver karakter har en fascinerende baggrund med nuance, dybde og personlig integritet. Det er en bog, hvor gode menesker gør onde ting, og hvor onde mennesker gør gode ting, men hvor man bag det hele altid fornemmer James Lee Burkes moralske kompas.

James Lee Burkes har ramt en opadgående formkurve, og hans popularitet og betydning er voksende. Hans roman Pegasus i frit fald var nomineret i konkurrencen om at blive verdens bedste krimi i 2007. Derudover har han modtaget adskillige priser for sit forfatterskab. I USA rammer alle hans titler de nationale bestseller lister. Hans fortælletalent sammelignes med forfattere som William Faulkner, Ernest Hemingway og John Steinbeck.

Bøger af samme forfatter:

Indkøbskurv
Kurven er tom
 
Følg os på Facebook
Nyhedsbrev
 
 

 

 
© 2011 Forlaget Hovedland | Egholmvej 5A | 8883 Gjern | Danmark | Tlf: +45 86 27 65 00 | mail@hovedland.dk