Regnguder
regnguder
 
Pris: 299,- DKK
Ikke i handel p.t.
 
 

Regnguder

Af James Lee Burke

Billy Bob Holland, hovedpersonen i James Lee Burkes Texas-baserede romaner er i Regnguder erstattet af en slægtning: Hackberry Holland. Og mens samfundskritikken i alle Burkes bøger gennemsyrer helheden, så er den i Regnguder til stede i det centrale plot. Det handler om mord på en række illegale latino emmigranter

Bag en kirke finder man ligene af ni illegale immigranter, der kun er skødesløst begravet, alle skudt med maskinpistol. Imens Hackberry Holland og hans vicesheriff Pam Tibbs prøver at rede trådene ud i den gruopvækkende sag, er Pete Flores og hans kæreste Vikki Gaddis på flugt fra de folk som er ansvarlige for mordene. Pete Flores, som er krigsveteran fra Irak, ved bare ikke, hvem han reelt er på flugt fra. Han var til stede, da skyderierne begyndte, men flygtede bange i alkoholpåvirket tilstand.
FBI og immigrationsmyndighederne og en flok koldblodige mordere er alle efter Pete og Vikki, og det er nu op til Hackberry Hollands at finde dem først, og samtidig finde ud af hvem der står bag massemordene bag kirken.

James Lee Burke, f. 1936. 26 af hans 31 bøger, eller alle spændingsromanerne, er oversat til dansk, senest udkom Swan Peak i 2010, og Blues fra bliktagene året før. Han har modtaget flere priser for sine bøger, bl.a har han fået Edgar Allen Poe Award to gange, og i 2009 fik han MWA´s Grand Master Award fra foreningen Mystery Writers of America.

Bøger af samme forfatter:

Indkøbskurv
Kurven er tom
 
Følg os på Facebook
Nyhedsbrev
 
 

 

 
© 2011 Forlaget Hovedland | Egholmvej 5A | 8883 Gjern | Danmark | Tlf: +45 86 27 65 00 | mail@hovedland.dk