ud_af_krisen_1
Pris: 229,95 DKK
 

Ud af krisen

Af Kim Paulsen

Bogen er blandt de meget få bøger på det danske bogmarked der tematiserer ulighed og er os bekendt den eneste bog, der tager udgangspunkt i den almindelige borger og lavindkomstgruppernes situation.

Hvordan kan ulighed bekæmpes? I dag er bekæmpelse af økonomisk ulighed blevet et af FN´s verdensmål. Den voksende ulighed er på dagsordenen for internationale organisationer som OECD, IMF, Oxfam og nu også for hjemlige organisationer som Fagbevægelsens Hovedorganisation og flere af de politiske partier. 

Er der et alternativ til ulighedens politik? Ja det er der, mener forfatteren, der er kritisk økonom. Bogen argumenterer for løsninger til fordel for almenvellet. 

Bogen giver samtidig en dybere forståelse af ulighedens politik med en gennemgang af årsagerne til finanskrisen, og hvordan det med den politiske håndtering af krisen gik fra slemt til værre, når det gælder den økonomiske ulighed. 

Befolkningen i en række lande er stærkt utilfredse med ”nødvendighedens politik” og protesterer derfor over det uretfærdige i øget ulighed med krav om at få et værdigt liv. Findes der en fornuftig politisk løsning? Det kan du få svar på ved at læse ”Ud af krisen. Et opgør med ulighedens politik”. 


 

 
© 2019 Forlaget Hovedland | Egholmvej 5A | 8883 Gjern | Danmark | Tlf: +45 86 27 65 00 | mail@hovedland.dk