slut_fred_med_dit_hjerte
Pris: 169,95 DKK
 

Slut fred med dit hjerte

Af Andreas Moritz

Helbred dig selv

Andreas Moritz har de seneste år fået et markant gennembrud. Alene i Danmark er hans to første bøger Kræft er ikke nogen sygdom og Elsk din lever og lev længere solgt i ca. 15.000 eksemplarer.

Slut fred med dit hjerte rummer Moritz’ råd til den enkelte hjertepatient, bl.a. til den der skriver disse linjer. Det er en rådgivning, der ikke uden videre godtager sundhedsvæsenets anbefalinger.

Alene Moritz’ baggrund som ayerveda orienteret behandler antyder i hvilken retning, forfatteren vil rådgive patienten eller læseren. Det handler i meget højere grad end medicinering, der altid vil svække organismen, tværtimod om at styrke den, og gøre det så at sige med naturen, ikke mod den. Den holdning bærer bogens titel Slut fred med dit hjerte.

Det er et kontroversielt, men overbevisende budskab, Moritz lægger frem i bogen, men uanset hvilken stilling den enkelte patient eller læser har eller tager, uanset i hvor høj grad han eller hun har indgået en alliance med vores sundhedsmyndigheder, med lægen i lægehuset og med deres allierede, medicinalkoncernerne, så er det under alle omstændigheder en meget god ide at læseren (patienten) orienterer sig i flere retninger, inden der eventuelt foretages operative indgreb (by-pass, ballonudvidelser) eller foretages de sædvanlige medicineringer, hvor der typisk ikke er styr på de berømte bivirkninger.

Carsten Vagn-Hansen har anbefalet bogen og skrevet forord.

Bøger af samme forfatter:

 

 
© 2019 Forlaget Hovedland | Egholmvej 5A | 8883 Gjern | Danmark | Tlf: +45 86 27 65 00 | mail@hovedland.dk