selvheling
Pris: 269,95 DKK
E-BOG
Pris: 219,95 DKK
 

Selvheling

Af Ellen Eriksen

 

I 1996 får Ellen Eriksens søn stillet diagnosen ADHD, han har betydelige indlæringsproblemer. De sædvanlige tilbud hjælper ikke, og Ellen Eriksen ta’r kontakt til den australske behandler Cameron Dawson. Et møde der giver Ellen et nyt syn på sundhed og helbred – og en række redskaber. Sønnen bliver rask. 
Ellen Eriksen er uddannet sygeplejerske, børnesygeplejerske m.v. I 2001 inviterede hun Cameron Dawson til Danmark. Der opstod et formaliseret samarbejde om at udbrede Corrective Sounds. Ellen Eriksen driver i dag klinikker i Aarhus og Frederikshavn. 
Selvheling gennemgår de vigtigste årsager til, at kroppen er kommet ud af balance. Den gennemgår corrective sounds-metoden. Desuden giver den indsigt i den nye energimedicin. Bogen er krydret med 25 klienters fortællinger om store og små helbredsudfordringer og med brug af metoden.
Ellen Eriksens corrective sounds-metode giver tilsyneladende store resultater i dag, hvor de biologiske ubalancer som følge af mere og mere ”unaturlige” forhold, giver sig markante udslag i en stigning f.eks. i børns indlærings- og adfærdsproblemer. 

 

 
© 2019 Forlaget Hovedland | Egholmvej 5A | 8883 Gjern | Danmark | Tlf: +45 86 27 65 00 | mail@hovedland.dk