kaerlighedens_tao
Pris: 229,95 DKK
E-BOG
Pris: 179,95 DKK
 

Kærlighedens tao

Af Henning Hai Lee Yang

 
Alle hidtil kendte kulturer er baseret på samspillet og modsætningen mellem det kvindelige og det mandlige, på kinesisk mellem Ying og Yang. Således også Kærlighedens tao eller Su Nü Qing, som er den ældste Sex bog i Kina og måske den ældste sexinstruktionsbog i verden. Den stammer fra Den Gule Kejsers tid 2637 f.Kr. og gi’r frimodig og poetisk viden om seksuallivet. Ifølge kinesisk opfattelse handler tao  om måden at leve og nyde livet på, men lige så vigtigt er det at skabe harmoni mellem Yin (kvinde) og Yang (mand) og derigennem erhverve grundlaget for et langt og lykkeligt liv.
 
I bogen der baserer sig på Den gule kejsers dialog med en af hans kvindelige rådgivere gives der udtryk for en helt ublufærdig indstilling til sex, derfor kaldes bogen også den frimodige kvindes bog. Den opregner en række forskellige sexstillinger, og fortæller hvordan kvinden og manden kan tilfredsstille hinanden. For os at se er kærlighedens tao især spændende, fordi den opfatter seksuallivet som natuligt og har en helt ublufærdig holdning hertil. F.eks. er Den gule kejser, ligesom os andre, noget optaget af, hvordan man håndterer impotens. Svaret er mangesidet, men et interessant input hedder ”blød indføring”. Læs selv hvordan.
 
Hennng Hai Lee Yang er norsk kineser, han stammer fra en af Kinas mægtigste familier, der tæller General Chiang Kai Shek. Henning er bosat i Oslo og er en flittig formidler af kinesisk kultur. Forordet er skrevet af Hugo Hørlych Karlsen, uddannet i kinesisk medicin. Han har udgivet en række store kinesiske klassikere. Og oversat Mantak Chias klassikere om den seksuelle puls: Kvindens, mandens og parrets muligheder.

 

 
© 2019 Forlaget Hovedland | Egholmvej 5A | 8883 Gjern | Danmark | Tlf: +45 86 27 65 00 | mail@hovedland.dk