hvad_er_det_du_spiser
Pris: 149,95 DKK
Ikke i handel p.t.
 

Hvad er det du spiser?

Af Ane Bodil Søgaard, Troels V. Østergaard

Hvor mange kender du, som har fået kræft? Dårligt hjerte? Er overvægtige? Forfatterne til Hvad er det du spiser? viser, hvilken rolle vores kostvaner og den moderne livsstil spiller i denne udvikling. Samtidig peger de på, at økologiske eller biodynamiske fødevarer er en af de nødvendige veje til en sundere og mere bæredygtig livsstil, der som sit grundlag har en kortere vej mellem produktion og forbrug, mellem jord og bord.

Man behøver ikke blive vegetar for at leve økologisk. Med nogle få ændringer i indkøbsvaner og øvrige livsvalg, kan man opnå en sundere livsstil. For den enkelte handler det om de små valg i hverdagen, og for politikerne handler det om at justere på samfundsstrukturen.

Bogen henvender sig til alle, der er interesseret i at lave sund mad. På mange institutioner og i mange virksomheder går man for tiden over til økologisk mad i kantinerne, bogen henvender sig også til personalet i storkøkkener med informative kapitler om tilsætningsstoffer og kemi i fødevarerne. Desuden oplyser forfatterne om økologisk og biodynamisk jordbrug og om hvilken behandling, der gør kosten sundere.

»Dejligt befriende at få uforfalskede synspunkter fra personer, som ved hvad de taler om, og som ikke behøver tage politiske og finansielle hensyn, når de fremfører dem.«
- Michael Borgen, ØkoWeb.

 

 
© 2019 Forlaget Hovedland | Egholmvej 5A | 8883 Gjern | Danmark | Tlf: +45 86 27 65 00 | mail@hovedland.dk