hemmelighedernes_hemmelighed
Pris: 259,95 DKK
 

Hemmelighedernes hemmelighedForlaget Bogan

Af Kristine Gade Hansen

Kristine Gade Hansen er kunstner og behandler og evnerne som behandler har hun åbenlyst fra kvinder i familien, som hun ind imellem føler sig nærmest som et medium for.
 
HEMMELIGHEDERNES HEMMELIGHED

Er overvejende en selvbiografisk, men også en kulturhistorisk, fortælling. Hun skildrer sin egen rejse gennem livet – til nu – som kvinde, elsker, behandler, mor og kunstner. Et eksempel er, da hun tager sine billeder med på en salgstourné til New York, for at finde en interesseret kunsthandler – og møder en sommerfugl.
Samtidig med at forfatteren er dybt original så er hun samtidig traditionalist, hun fortæller bl.a. om, hvorledes hun åndeligt set står på ryggen af  slægtens kvinder. ”Min farmor lærte mig at strikke, hente napoleonskager hos bageren, snyde i kortspil, og i det skjulte også healingens kunst.”
Kristine Gade Hansen bevæger sig ind og ud af det ubeskrivelige, tid og sjæl, Djursland og Pyrenæerne, lader sig inspirere af katharerne, rejser til Rom, filosoferer over livet, og over hvordan man fastholder troen på det  gode.
En række af hendes værker bidrager til bogens billedside.

 

 
© 2019 Forlaget Hovedland | Egholmvej 5A | 8883 Gjern | Danmark | Tlf: +45 86 27 65 00 | mail@hovedland.dk