detektormanden-_hvidt_tidevand
Pris: 249,95 DKK
 

Detektormanden- Hvidt tidevand

Af Jens Jørgen Hansen

Rene er veteransoldat med ar på sjælen og ivrig detektorarkæolog. For at komme på afstand af sig selv har han startet en fredeligere karriere med en nystartet haveservice. Men selvfølgelig får ligusterhækkene og græsplænerne lov at passe sig selv, da Gina kontakter ham. Gina er arkæolog.

I år 136 var en galej med en broget flok af galejslaver, sømænd og romerske legionærer forlist på en ugæstfri ø i Adriaterhavet. De havde reddet sig i land, men isolation, vandmangel og gammelt nag tærede på gruppen – ikke mindst, da nogen begyndte at tynde ud i skaren.

Næsten 1900 år senere findes et vidnesbyrd om mændenes skæbne. Den italienske arkæolog Gina ser fundet som en mulighed for at undersøge en årtusindgammel vandrehistorie om en skjult skat ude på øen.

Sammen med Gina kommer han på sporet af en bande på vej ned gennem Syditalien. Og afslører måske noget om fortidens skatte.

Der er mange tråde i Jens Jørgens Hansens Detektormanden – Hvidt tidevand. Og hvem der trækker i dem bliver en opgave for detektormanden - havemanden fra Nærum eller Holte.

Bøger af samme forfatter:

 

 
© 2019 Forlaget Hovedland | Egholmvej 5A | 8883 Gjern | Danmark | Tlf: +45 86 27 65 00 | mail@hovedland.dk