det_forsvundne_spaedbarn
Pris: 229,95 DKK
E-BOG
Pris: 149,95 DKK
 

Det forsvundne spædbarn

Af Linda Lassen

Det forsvundne spædbarn

 

Under nedrivningen af en ejendom i Odense i 2007 gør en murerarbejdsmand et makabert fund. Mellem jord og murbrokker dukker skelettet af et spædbarn op. Skelettet har ligget i jorden i mange år, og  interessen samler sig snart om en gammel sag fra 1966, hvor et tre måneder gammelt barn, Basse,  blev bortført fra en barnevogn midt i Odense. Og aldrig fundet!

   Basse-sagen er det faktuelle grundlag for Linda Lassens semi-krimi.

   Gustav er nyansat ved Odense politi. Han skal være med til at opklare den ældgamle sag om det forsvundne spædbarn. Under efterforskningen viser det sig, at den gamle sag slet ikke er glemt. Så langt fra. De mennesker, der var involveret i den tragiske hændelse, dengang, er (naturligvis) stadig dybt berørt af tragedien.

   Samtidig med at sagen griber om sig, skal Gustav finde sig til rette i en by, han ikke kender, komme sig over en kærestesorg, der stadig gør ondt og tage sig tid til sin mor, der er blevet mere og mere uligevægtig.

   Linda Lassen har skrevet en dansk semi-krimi, der ikke er  kulørt-eksotisk, men psykologisk og realistisk. Forbrydelsen er ikke bogens omdrejningspunkt, men  hvad forbrydelsen gør ved de mennesker, der var involveret.

Bøger af samme forfatter:

 

 
© 2019 Forlaget Hovedland | Egholmvej 5A | 8883 Gjern | Danmark | Tlf: +45 86 27 65 00 | mail@hovedland.dk