Det er ikke lige fedt
det_er_ikke_lige_fedt
 
Pris: 188,- DKK
Ikke i handel p.t.
 
 

Det er ikke lige fedt

Af Anette Harbech Olesen

De senere år har der udfoldet sig en hidsig ernæringsdebat, hvor ikke mindst Anne Larsen har trængt igennem med sit budskab om, at vores kost rummer for meget fedt. Det har til gengæld affødt både kritik og advarsler. Vi har brug for fedt, lyder det; eller rettere: Vi har brug for det, der betegnes som ´gode fedtstoffer.´

Det er det sidste synspukt som ernærings- og kostterapeuten Anette Harbech Olesen gør sig til talsmand for i guiden Det er ikke lige fedt.

Anette Harbech Olesens bog henvender sig til alle med interesse for sund kost og levevis. Den er et forsøg på at samle den tilgængelige viden om fedtstoffernes betydning for organismen. Det er et stort emne og en vigtig opgave at søge at formidle dette overblik til læserne. Et overblik som vil kunne inspirere mange til en fornuftigere forbrugeradfærd.

Baggrunden for bogens vigtighed er bl.a den skræmmende udvikling, der finder sted omkring produktionen af fødevarer. Den omstændighed, at fødevarernes lødighed falder som følge af forkerte dyrkningsmetoder og som resultatet af en massiv tilstedeværelse af sprøjtegifte, betyder at fødvarernes ernæringsindhold har udviklet sig alarmerende - til det ringere. Mange af de varer supermarkederne præsenterer er decideret uegnede som menneskeføde. Resultaterne af denne udvikling finder vi bl.a. i den stigende forekomst af fejlernæring - ikke mindst fedme, som naturligvis også skyldes ændringer i livstilen. TV-dinners, chips, cola og slik lægger et solidt fundament for den nærmest epidemiske fedme, som har ramt først og fremmest de mest ´udviklede´ samfund.

Indkøbskurv
Kurven er tom
 
Følg os på Facebook
Nyhedsbrev
 
 

 

 
© 2011 Forlaget Hovedland | Egholmvej 5A | 8883 Gjern | Danmark | Tlf: +45 86 27 65 00 | mail@hovedland.dk