alle_mennesker_har_en_engel
Pris: 169,95 DKK
E-BOG
Pris: 99,95 DKK
 

Alle mennesker har en engel

Af Anselm Grün

Allerede den tidlige kirke havde – fra den jødiske overlevering – en tro på, at Gud tildeler hvert menneske en engel.    


I mange år (hundreder) har den akademiske teologi trukket på smilebåndene af englene, men ikke mindst Grundtvig aktiverede i høj grad vores engleforestillinger, vores barne- og folketro gennem sine salmer. Alle mennesker har en engel er en fin og personlig gennemgang  af en række engle – især med henblik på at afdække, hvilken funktion, de enkelte engle skønnes at have. Belyst ud fra evangelierne og kirkehistorien.  


Anselm Grün er Tysklands profetiske stemme nummer et, og i hans (smukke) gennemgang af englene og deres FUNKTIONER oversætter han kringlet tro til dagligdags billeder. 


I 24 kapitler: gennemgår Anselm Grun englene ud fra, hvilken funktion de har: englen, der forkynder glæde, englen, der ta’r barnet ved hånden, den kæmpende engel.  Den første engel, Grün beskriver, er Skytsenglen, vel den engel, som en i øvrigt sekulær tid først og fremmest har taget til sig 


”For mig – Anselm Grün – betyder det, at jeg ser englen i mit eget liv, at jeg opgiver fikseringen på mine traumers og krænkelsers historie, mine fejlgreb og mine nederlag. At komme  berøring med englen betyder for mig at opdage englesporene i mit liv.” Så budskabet i Anselm Grüns bog er, at hvad nok kunne behov, det har vi allerede.

 

Forord af Charlotte Rørth. 


Bøger af samme forfatter:

 

 
© 2019 Forlaget Hovedland | Egholmvej 5A | 8883 Gjern | Danmark | Tlf: +45 86 27 65 00 | mail@hovedland.dk