Sund skepsis og sund fornuft
sund_skepsis_og_sund_fornuft
 
Pris: 169,- DKK
Ikke i handel p.t.
 
 

Sund skepsis og sund fornuft

Af Lasse Skovgaard

Sund skepsis og sund fornuft er en revideret og kraftigt udvidet udgave af Sund skepsis, der udkom i 2006. Denne udgave er udvidet med nye kapitler, der dels inddrager nye relevante emner, og dels sætter hele diskussionen i bredt perspektiv ved at beskrive mulige årsager til den stigende forvirring i sundhedsoplysningen.

Bogen er skrevet i let forståeligt sprog og henvender sig bredt. Idéen med bogen er at lade 17 danske læger diskutere nogle af den konventionelle sundhedsoplysnings fasttømrede sandheder - med fokus på en række udvalgte emner, der de senere år i stigende grad har optaget befolkningen.
De specifikke emner, der diskuteres i bogen, er:
Vaccinationer, Antibiotika, Mælk, P-piller, Kunstige sødemidler,  Mikroovn,  Amalgam, Statiner (kolestorolsænkende midler), Gensplejsede fødevarer, Kalorier, Kosttilskud

Bogens hovedformålet er at nuancere og kvalificere debatten om en række emner, der har stor sundhedsmæssig betydning og bogen prøver også at bidrage til en mere åben og nuanceret debat om den danske folkesundhed.

Lasse Skovgaard (red.), cand.mag og cand.pæd. Arbejder med sundhedskommunikation og brobygning mellem konventionel og alternativ medicin. Han har skrevet en række bøger og artikler om sundhedsrelaterede emner.

Indkøbskurv
Kurven er tom
 
Følg os på Facebook
Nyhedsbrev
 
 

 

 
© 2011 Forlaget Hovedland | Egholmvej 5A | 8883 Gjern | Danmark | Tlf: +45 86 27 65 00 | mail@hovedland.dk