Ski Fitness
Ski_Fitness
 
Pris: 149,- DKK
Ikke i handel p.t.
 
 

Ski Fitness

Af Marina Aagaard

Hvert år drager tusindvis af danskere sydpå og nordpå på skiferie. Desværre får de fleste ikke det optimale ud af skituren, på grund af voldsom ømhed og træthed, og værre; en del får skituren afbrudt og kommer hjem med brækkede lemmer og forstrækninger på grund af manglende viden om skiløb og en sløj grundform.

I Ski Fitness viser Marina Aagaard, hvordan du kan forbedre din fysiske form, optimere dine færdigheder og minimere risikoen for skader. Metoden hedder specifik fysisk træning målrettet til skiløb, og den går ud på at styrke udsatte led, muskelgrupper og finmotoriske færdigheder via konkrete træningsforslag og øvelser. For hvert indsatsområde foreslås en vifte af træningsforslag og øvelser til at forbedre:

- Kondition
- Koordination og balance
- Styrke og kraft
- Smidighed

Desuden er der et vigtigt afsnit om sikkerhed og stil på ski, med gode råd om alt fra skiudstyr til takt og tone ved skistationen ­ et uvurderligt afsnit for alle førstegangsskiløbere.

Ski Fitness indeholder viden og øvelser, der er baseret på den nyeste træningsvidenskab inden for skitræning, forfatterens praktiske erfaringer samt råd fra verdens bedste skitrænere.

Kom i form hjemmefra, læs om alt fra det rette skiudstyr til god stil på løjpe og pist, ja, få en sjovere skiferie med Ski Fitness, den første bog på dansk om ski-motion. Bogen henvender sig til ski entusiaster i alle aldre, og til nybegynderen såvel som den erfarne skibums

Indkøbskurv
Kurven er tom
 
Følg os på Facebook
Nyhedsbrev
 
 

 

 
© 2011 Forlaget Hovedland | Egholmvej 5A | 8883 Gjern | Danmark | Tlf: +45 86 27 65 00 | mail@hovedland.dk