Det fælles bedste
Det_faelles_bedste_1
 
Pris: 20,- DKK
Ikke i handel p.t.
 
 

Det fælles bedste

Af Herman E. Daly

For den der vil begribe den økonomiske og økologiske krise, vi befinder os i, er denne bog et godt udgangspunkt. Der er her tale om den økologiske økonomis hovedværk, hvor økonomen Herman E. Daly og filosofiprofessoren John B. Cobb i fællesskab afslører den liberale vækstøkonomis begrænsninger.

I en tid hvor en overfladisk liberal økonomisk markedsforståelse er den dominerende økonomisk-politiske ideologi i store dele af verden, er Herman E. Daly og John B. Cobb Jr.'s bog kættersk, undergravende og tankevækkende. Deres budksab er, at ikke alene er den klassisk marxistiske og socialistiske måde at tænke økonomi i teori og praksis brudt sammen, men den liberale økonomiske forståelse står også over for sit sammenbrud i forhold til en forståelse og praktisk håndtering af de globale økologiske problemer. 

Herman E. Daly er professor i økonomi på Louisiana State University og har gennem årtier været en af de førende økologisk orienterede økonomer, der har gjort sig til talsmands for et opgør med vækstøkonomien og været grundlægger af et økologisk paradigme i økonomien.

Bøger af samme forfatter:

Indkøbskurv
Kurven er tom
 
Følg os på Facebook
Nyhedsbrev
 
 

 

 
© 2011 Forlaget Hovedland | Egholmvej 5A | 8883 Gjern | Danmark | Tlf: +45 86 27 65 00 | mail@hovedland.dk